lauantai 13. heinäkuuta 2013

Päivä 13: Intiaanikesä by Kädet Tärisee

Tämä haaste oli mieleinen koska mielessä oli herkulliset lämpimät värit ja lakkavarastoja olinkin jo sillä silmällä katsellut. Kuviota itsessään en ollut miettinyt mutta ajattelin sitten mitä intiaaneista tulee mieleen, joku tribaalikuvio, argh. Edelliset tribaalit oli kuin Rapalan uistimet joten nyt piti keksiä jotain ihan muuta. Google ei auttanut asiassa yhtään joten piti säveltää itse, joka ei ole lainkaan vahvinta alaani. Ihan onnistunut lopputulos ainakin omasta mielestäni ja värit on varsin lämpimät.

Tässäpä kuvia teillekkin:
Kynsillä on siis BK:n 13 ja 24, flormarin WL05, essencen free hugs ja China Glazen pikakuivattaja eli Fast Forward Top Coat. Työkaluina nail art sivellin jolla käsin maalattu raidat ja dotting tool jolla vaaleanpunaiset pilkut.

Väriyhdistelmä oli varsin onnistunut ja näillä sitä viihtyy taas helposti huomiseen. Näillä väreillä voisi joskus koittaa myös liukuvärjäystä, kun olen siihen uuteen tekniikkaan ihastunut. Tosin joutunut liu'ut korjaamaan kerroksella shimmerlakkaa jotta jälki näyttäisi edes sieettävältä. Mutta oppia ikä kaikki, seuraavaa päivää taas odotellessa. Tämän postauksen vuoksi uhrasin illan rannalla mutta ei sinne olisi voinut lähteä vastalakatuilla kynsillä.

12 kommenttia :

 1. Tosi kivat, vaikka rapalan uistimetkin on musta tosi hienot! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Ne Rapalat oli jotain ihan järkkyä, kun isäntä sanoi et niistä tulee mieleen Rapalan uistimet niin sen jälkeen ne ei ollu enää mitenkään päin hienot... :D

   Poista
 2. Kauniit inkkarikynnet ^_^ Ihanat sävyt! Ne rapalatkin oli mahtavat ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Rapaloista voidaan olla montaa eri mieltä, lue kommentti yllä... :D

   Poista
  2. Hah! :D No hei miehet ;) Minä tykkäsin!

   Poista
  3. Juu, mutta meni maku koko kynsistä kommentin jälkeen... :D

   Poista
 3. Musta näissä on niin herkut värit, että apua! Aivan ihanat kynnet siis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Omasta mielestäkin värivalinnat oli oikein hyvät. :)

   Poista