torstai 4. heinäkuuta 2013

Ostopostaus ja yksi lakkauskilpailun voitto

Tässä tulee toinen ostopostaukseni, ja on taas vähän osteltu... Onneksi enemmän Kynsikoristekipparilta! Sieltä bongailen suosikkimerkkejäni ja lempivärejäni ja edullisesti tietenkin. Samalta myyjältä pyrin ostamaan vähintään kaksi lakkaa, koska postin hinnasto tuntuu kohtuuttomasti nostavan yhden lakkapullon hintaa. 

Tässäpä ensimmäiset ostokseni blogikirppikseltä:
China Glaze Merry Berry, varvaskoru ja Hits Fizzy, jälkimmäinen söpön pullon takia.

Seuraavatkin ostokset on kirpparilta:
Gina Tricot Lilac me, Azalea Pink, Pinky ja essien Camera

Seuraavien aleostosten kanssa olinkin ovela, kun kaveri oli menossa ostoksille annoin mukaan listan mitä kaipailisin, ja kaikki löytyi! Olen enemmän kuin tyytyväinen näihin alehintaisiin lakkoihin ja koska on kaupasta ostettu, voin julkaista hinnatkin perässä. Tätä metodia kannattaa suosia jos kaveri on menossa lakkakaupoille, anna vain lista mukaan niin ei tule ylimääräisiä houkutuksia! ;)

Tässäpä odotetut uutuudet kokoelmiini:
Loreal Confettis 4,50€, Seppälän Tiia Vanhatapio Mercury ja Fool's Gold euron kappale.

Tähän loppuun ihan hehkutuksen vuoksi, jos joku ei vielä tiennyt lakkauskilpailun voitostani, esittelen kotiutuneen palkintoni. Tapasin Kynsisirkuksen Kaisan nokikkain ja jäimmekin suustamme kiinni Valintatalon parkkipaikalle tunniksi. Tämä täytyy ottaa uusiksi paremmalla ajalla ja oikein varatusti. Ihana tavata kaltaisiaan kynsiin hurahtaneita ihmisiä, niitä tosiaan on muitakin!

Tässä siis palkintoni:
Ja kilpailusta voit lukea lisää täältä.2 kommenttia :