keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Päivä 3: Rock'n roll-kynnet by rose86

Rokkikynsiä on tässä tullutkin muutamat jo tehtyä viime aikoina, oli pari lakkauskilpailua joihin osallistun rokkikynsillä ja tyttömäisillä rokkikynsillä. Ensimmäisiä en julkaise vielä koska kilpailun osallistumisaika päättyy vasta parin viikon päästä, mutta ne tyttömäiset tekeleet on jo täällä omassa blogissa. Joten nyt ei tarvinnut enään miettiä millaiset rokkikynnet olisi, vaan pääsin luomaan niistä jo kolmannen version. Water decaleita en ole paljoa ehtinyt koitella joten näihin halusin ehdottomasti decaleita laittaa. 

Tällaiset tuli:

Kynsissä käytetty essence 144 Black is Back, BK 15, China Glaze Fast Forward Top Coat, water decaleita, strasseja ja niittejä jotka unohtui kuvasta. Työkalut strassikynä, nail art sivellin ja pinsetit.

Nämä kynnet sai jo isännältäkin kehut, yleensä ei juurikaan noteeraa kynsiäni ellen mene nokan eteen viemään näytille. Tykkään kyllä itsekkin näistä vaikken ole tummien sävyjen, saatika mustan ystävä ollenkaan. Yleensä en myöskään pidä että kaikki kynnet on erilaiset, ne on niin vaikea saada sointumaan yhteen. En myöskään käytä indeksisormien koristeluita. Puhumattakaan siis siitä että kynnet olisivat eripituiset... Huh, tulipas negatiivinen lopetus, mutta hei, nämä kynnet onnistui ja ihan hyvät ne on. :)

10 kommenttia :

 1. Voi ei miten söpö pinkki pääkallo! ^^ Jälleen kerran onnistuit haasteessa haastepäivän osalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Ihan kiva pääkallo mutta laatu on surkea. :/ Tappelin melkoisen kauan sitä kynnelle, decali on paksu, takana 'liimaa' todella vähän eikä meinaa irrota taustapaperista.

   Poista
  2. Olin juuri tulossa kysymään että mistä nuo decalit on ostettu mutta en taidakkaan ostaa kun luin tuon kommenttisi :D

   Poista
  3. Juu, en voi suositella mutta omalla vastuulla, nää on eBaystä, piti olla hyvä myyjä muttei ainaka nää kyseiset decalit oo ollenkaan hyviä. Kyseessä siis jetwinson.

   Poista
 2. Ihanat kynnet jälleen kerran :) itsekkin haluaisin tehdä tän 31 pv haasteen, mutta ei oo vasta kun 8 lukijaa , niin ei niillä voimilla saa kerättyä 31 ideaa :(

  dreamaboutperfectnails.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Sä voit aloittaa tällä: http://miraclesnails.blogspot.fi/p/challenge.html Olin tämän tehnyt ja hokasin et haasteet on kivoja ja aloin kerätä tätä lukijoiden haastetta. :)

   Poista
 3. Oi juku, jälleen upeat kynnet. Sinä se vaan osaat! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Kyllä näistä kivat tuli ja nyt itse asiassa harmittaa ottaa ne pois... :D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos. :) Neljättä päivää mennään, eli jännitystä riittää aina äänestyksen alkuun ja loppuun asti. :)

   Poista