maanantai 15. heinäkuuta 2013

Lakkauskilpailu Rakkaus Kynsiin blogissa

Rakkaus Kynsiin blogissa oli lakkauskilpailu ajalla 18.6-14.7. Aiheena oli rock-henkiset kynnet. Palkinto oli aivan mahtava joten tähänkin kilpailuun oli osallistuttava mutta minulla ei ollut hajuakaan mikä olisi rock. Google ensimmäisenä näytti Rolling Stonesin logon, joten sen teeman ympärille lähdin kynsiäni lakkaamaan. Koska en edelleenkään osaa montaa samanlaista kuvaa maalata, tein joka kynnen erilaiseksi ja keskisormeen rollareiden logon. Tällaiset niistä sitten tuli ja kehtasin kuvan kilpailuun lähettää.

Finaaliäänestys on käynnissä 31.7 asti Rakkaus Kynsiin blogissa. Käyhän äänestämässä. Nyt kyllä kävi niin että minulla ei ole mitään jakoa tuossa kilpailussa ja kaikki on toinen toistaan upeampia, en taida pystyä äänestämään ollenkaan.

8 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Kiitos. :) Jännityksellä odotan pääseekö näillä finaaliin ja äänestykseen. :)

   Poista
 2. Tahtoo mikrohelmikynnet, mutta ihan mahtavia kaikki :)

  VastaaPoista
 3. Satuinpa nyt selailemaan blogiasi ja näin nämä. Tiedätkös, että minäkin lakkasin samaiseen kilpailuun kynnet. Ja maalasin vasemman käden keskisormeen Rolling Stones -logon!!!

  :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä säkä! Täytyy nyt vaan ootella et äänestys alkaa ja finalistit julkaistaan, et kuinka monet rollarit siellä on kynsillä! :D

   Poista