lauantai 13. heinäkuuta 2013

Ostopostaus

On tullut taas ihan muutamia lakkoja viime aikoina lisää, piti tehdä ostopostaus jo pari päivää sitten mutta jotenkin aika ei ole riittänyt. Joten nytpä pläjähtää monta pulloa lakkaa sitten kerralla esittelyyn. Eiköhän katsella pidemmittä puheitta.

Ensimmäisenä äidin tuliaiset. Siis poikani 9vee oli leirillä ja perään lomaili mummilla ja osti muille perheenjäsenille sitten kesälomarahoillaan tuliaisia. Tässä siis minun tuliaiseni, olin erittäin otettu! <3 Flormarin U05 ja U18.

Seuraavaksi postilaatikkoon tipahti eBaysta huudetut Shisem kynsilakat. Näiden tulo kesti niin kauan että olin jo ottanut myyjään yhteyttä joka palautti rahat. Mutta ei hätää, heille voi maksaa aina uudelleen. Näissä lakoissa merkintöinä pohjissa: 500, M64, E504, 789 ja 783.


Yllä olevat pullot on kaikki Seppälästä, josta piti pikimmiten vain hakea Tiia Vanhatapion musta, onhan se kuvassa kahden flormarin jälkeen. Flormarit JG452 ja JG453 ja tosiaan tuo Black Bird. Sitten tämmöisen sopivan räikeän setin ostin vielä lisäksi yhdeksi palkinnoksi tuohon meneillään olevaan kilpailuuni.


Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä oli vihdoin myös meidän Tarjoustaloon tullut uudet flormarit. En voinut hillitä itseäni vaan ostin molemmat setit. Tosin ylläolevassa menee numerot vähän hassusti eli sieltä puuttuu kaksi numeroa välistä joita en tähän hätään usko olevankaan, ellei joku toisin todista. Eli ylemmässä kuvassa light summer LS 01, LS 02, LS 05, LS06, LS07, LS08, LS09 ja alemmassa kuvassa Wet Look WL01-WL05.

Flormareista ajattelin tehdä ihan kynsille lakatut swatchit kuten aiemmin tein neoista. Kunhan kerkiän. :)

2 kommenttia :

  1. Ootko jo kokeillut tuota Vanhatapion mustaa? Katselin eilen sitä kaupassa, mut hengitin syvään ja ostin vaan tumman liilan ja hopean samaa sarjaa kun eurolla sai. Pakko muuten googlettaa lähin tarjoustalo, noi on nimittäin aivan ihania värejä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainoastaan kiekolle, se on muuten mattalakka. :) Tuolla hinnalla se kyllä kannattaa ostaa jos vaan jostain vielä löydät, nää kun on ilmeisesti poistuvia kun jossain myydään jo 50 sentillä. Fools Gold ja Mercury on minulla ja molemmat ihanat värit, ei vielä kynsillä asti olleet.

      Poista