sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Päivä 7: Suosikkikarkkien inspiroimat kynnet by Anna

Hei, nyt tulee tynkäpostaus, jatkan tämän aamulla loppuun. En ehtinyt muokata kuviakaan kuin yhden, mutta halusin jotain julki kuitenkin. Täällä on nyt melkoista touhua ja tohinaa kun eilen tuli neljä pienen pientä kissanpentua kotihoitoon ja ne vievät tehokkaasti aikaa. Kynnet ehdin lakata, ja kuvata, mutta illasta ei ole enää paljoa jäljellä joten blogipostaus jää minimiin ja jatkan aamulla loppuun. ;)


Tässäpä maanantai aamuna vesileimatut lisäkuvat, paljastan myös suosikkikarkkini jos joku ei tuosta ensimmäisestä kuvasta sitä vielä arvannut:
Kynsillä essie Blanc, kuivatettu Seche Vitellä jotta sai koristeluteipit kynsille ja raidat lakattu BK 15. Työkaluina pinsetit ja sakset.

Eilen ehdin kirjoitella että aikani jaan juuri nyt neljälle pienelle kissanpennulle, jos haluat lukea heistä lisää, Rekku Rescue ryn Facebook sivuilla on lisätietoja. Myös itselläni on Facebookissa julkinen kuvakansio kisuista.

10 kommenttia :

 1. No näiden inspiraatiota ei oo vaikea arvata kun karkeista on kyse :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, myöhemmin lisätyissä kuvissa esiintyy sitten ne karkitkin. ;)

   Poista
 2. Uusi lukija! :) Kivat kynnet!c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Oli pakko karkkipäiväksi ostaa Marianneja... :D

   Poista
 3. Nam. Mariannet on kyl mun lempikarkkien top kolmosessa.
  Yksi pieni kaino pyyntö/ehdotus: Kuvat on kovin pieniä, ja lakkaukset kovin hienoja ja niitä olisi kiva katsella isompana. Tiedän, että kuvat saa klikattua isommaksi, mutta olen laiska ja lukemisen iloni häiriintyy. ;-) Terveisin Nirppis <3

  Jaksamista kisujen kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tuota kyllä miettinyt, mun tarvii yrittää kehittää aikaa kun sitten täytyy leventää koko blogia, suuremmat kuvat menee noiden reunojen yli ja se ei ollut yhtään nättiä. :)

   Poista
 4. Nice!
  Kisuille rapsutukset (: Meillä oli juuri vajaan vuorokauden hoidossa sellainen 14-viikkoinen pirpana, vähän ehdittiin siihen rakastua... Ehkä meille kolmas sitten joskus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäpä rapsutan, nää meillä olevat on vähä pienempiä, seuraavaksi viisi viikkoa taulussa nuoremmilla. :)

   Poista