maanantai 15. heinäkuuta 2013

Päivä 15: Nalle Puh kynnet by -saara

Nalle Puh teemalla olen ehtinyt tehdä jo parit kynnet aiemmin, linkitän Nalle Puhit tähän. (Nasu kynnet on hukassa) Koska itse Nalle Puh on tehty, ja vaaleanpunainen Nasu kokeiltu, niin halusin tehdä jonkun muun hahmon, valitsin Ihaan. Ihaa on yrmeän ihana aasi ja se on meidän isännän suosikki noista hahmoista. Ja koska tuntuu että hurjastelen nyt kynsien kanssa mukavuusalueen ulkopuolella reippaasti niin lisäsin vielä jotain tosi extremeä näihin.

Huomaatko kuvista mitä extremeä lisäsin?Kynsillä on alla essencen Hello Marshmallow! ja muut on lakattu BK.n eri sävyisillä lakoilla. Työkaluna ainoastaan nail art sivellin.

Mukavuusalueen ulkopuolelle meni tuo roikkuva häntä. Olen nyt aiheita mukaillen keksinyt vähän ylimääräistä pientä kivaa kynsille ja ajattelin että tämä voisi olla hauska ainakin kuvausrekvisiittana ja itse asiassa se tipahti tätä kirjoittaessani jo poiskin. Kiinnitin hännän Seche Vitellä joten ei sen kauaa tarvinnutkaan pysyä. Ihaan hännästä tuli mieleen vanha leikki, jossa seinällä on aasin kuva ja sokkona sille yritetään kiinnittää häntä. Sen kohdan taiteilin kynsilleni tuollaiseen jämäpalaseen laminointikalvosta. Sen ei tosiaan ollut tarkoitus kynsillä kauempaa ollakkaan mutta toisaalta ihastuin siihen, ja olisihan se ollut todella extremeä yrittää pitää häntä kynnellä.

Blogikirppikselle lisätty fimotankoja myyntiin! Käy katsomassa!

23 kommenttia :

 1. Tosi söpöt ja toi häntä on ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Häntä on kyllä omituisen ihana ja tekisi mieli liimata se takaisin! :D

   Poista
 2. Ihaa on mun ehdoton suosikki!
  Hauska idea tuo häntä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Tykkään kanssa hännästä mutta ei tässä oikein ole enää iltaa jäljellä liimata sitä takaisin kun tippui jo. ;)

   Poista
 3. Aika rankka toi häntä! :D Hieno idea!

  VastaaPoista
 4. aawww ihaa on niin söpö ja hienosti ooot kynsille sen tehnyt:)
  Hauska toi häntä!

  VastaaPoista
 5. Hieno idea tuo irrotettava häntä!!:) Me on töissä pelattu asiakkaiden kanssa aasin hännän kiinnitystä, se on kyllä hauskaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. :) Muistin sen leikin kanssa lasten parista, kiva leikki.

   Poista
 6. Miten söpö ^^ Aivan huippis idea toi häntä!

  VastaaPoista
 7. Ihanat. Toi pikkurilli näyttää kivalta :D

  VastaaPoista
 8. Ihanan symppikset! Oot kyllä todella taitava näpertämään tällaisia pieniä kysitiskohtaisia juttuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kysitis=yksityis. Hyvä minä :D

   Poista
  2. Kiitos. :) Ja samalla linjalla tänäänkin, kunhan saan kuvat koneelle ja vesileimat lätkästyä niin kirjotan tän päivän postauksen. :)

   Poista