lauantai 27. heinäkuuta 2013

Päivä 27: Splatter kynnet by Kaisa

Jälleen tämänkin päivän haasteesta minulla oli selvä visio päässäni. Valkoiset kynnet ja eri neon väreinä 'splatterit'. Ryhdyin siis lakkaamaan ja valkoinen osuus meni hyvin. Kun piti alkaa pillillä puhallella värejä, niin homma tökkäsi ihan totaalisesti. Koitin eri lakkoja, leikkasin pilliä lyhyemmäksi... Ei onnistu. Ja innostus alkaa etsiä sen enempää vastauksia päätin tehdä nyt roiskekynnet leimaamalla uudella essencen laatallani. Se onnistui, vaikka ihan tätä ei haasteessa haettu. Aina ei voi onnistua, ei edes joka kerta.

Kuvia neonroiskeista:

Kynsillä on alla China Glazen White on White, roiskeet leimattu essencen laatalla flormar/kone Helsingin neon lakoilla P06, P24, P18, P20, P26 ja P08.

Vaikka haaste ei varsinaisesti onnistunutkaan, niin pidin kovasti kynsistä. Varmasti tuota leimauslaattaa käytän myös tulevaisuudessa.

Olethan jo osallistunut blogini 50. lukijan arvontaan? Se päättyy huomenna 12.00 joten nyt on viimeiset hetket aikaa osallistua.

22 kommenttia :

 1. No onhan noi aikamoiset roiskeet kans :) Hienot!

  VastaaPoista
 2. Noi on ihanat! (: väritkin niin kesäsiä.

  VastaaPoista
 3. Näppärästi sait ratkaistua ongelman! :D
  Hienot tuli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä vähän hermoja kysyttiin kun se roiskiminen ei onnistunut, onneksi mulla oli toi leimauslaatta viel täs pöydällä ja siitähän se idea sitten lähti. ;)

   Poista
 4. Osasit ehkä jo odottaa, täältä tulee nimittäin haaste sulle! http://korukynsilla.blogspot.fi/2013/07/nain-muokkaan-haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Se meni ihan niinku pitiki! :) Teen heti huomenna, tänään on kaksi postausta jo tulossa, päivän kynnet ja arvonta ratkeaa myös. :)

   Poista
 5. Nämähän on näppärän näköiset! :) Mullakaan ei onnistunut tuo pillillä puhaltaminen, kun viime halloweeninä kokeilin. Luovutin kyllä heti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. :) Juu, ei mullakaan eilen ollut virtaa alkaa selvittää et mikä mahtaa olla vikana kun ei toimi. Hhyvin pian siis luovutin ja leimasin kynnet. :)

   Poista
 6. Onpas kivat kynnet :3 hyvin oot onnistunu!

  VastaaPoista
 7. Superhienot! tollanen leimauslaatta ois kyllä kiva! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää essencen laatat ei oo kyllä hinnalla pilattuja. :)

   Poista
 8. Se on toi pillillä puhaltelu kans melkonen taitolaji. Kerran olen kokeillut ja päädyin silloin puhalteleen roiskeet muovipussin päälle, mistä pinseteillä kiskoin sitten kuivuneita roiskeita irti ja lätkin kynsille. No näistä ei tullut ihan sitä mitä olit aatellut, mut kivat kuitenkin :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tarvii ottaa viel joku alkeiskurssi et tonkin sais onnistuun. :)

   Poista
 9. Nää on tosi kivat! Mullakin on mielestäni jossain laatassa kanssa joku roiskekuva ja teki heti mieli leimailla sillä! :)

  VastaaPoista