maanantai 1. heinäkuuta 2013

Päivä 1: Glitteriöverikynnet by Masa

Pääsinpäs nipinnapin aloittamaan haasteen heinäkuun ensimmäisenä päivänä, sen näin jatkuessa koko heinäkuun. Hienoa! 

Glitteriöverikynnethän voi tehdä vaikka vahingossa, paremmissakin piireissä. Se käy helposti. Mutta nythän se tämän aiheen mukaan oli tarkoituskin, eli sain lutrata glittereillä niin paljon kuin halusin. Ensin askartelin itselleni toki peel-off aluslakan. Eri keeperiä ja vettä, tämä levitetään aluslakan päälle. Glitterikynnet saa sitten kuorittua kun ne haluaa pois. Ainakin teoriassa, sehän nähdään huomenna miten tämä käytännössä toimii. Näihin kynsiin minulla oli hinku jo kauan aikaa sitten, nyt pääsin toteuttamaan haasteessa koska muutoin olisi voinut glittereiden poiston takia jäädä väliin.

Tässäpä kuvaa:Alla normaali aluslakka, sitten itsetehty peel off. Seuraavaksi kaksi kerrosta Coral Las Vegas 504 ja viimeisenä yksi kerros Gina Tricot 111 Top of the line.

P.S Kynnet lyheni julman paljon, halusin vihdoin eroon lohjenneesta ja jatkuvasti repeilevästä oikean etusormen kynnestä ja minähän en siedä eripituisia kynsiä joten nyt mennään näillä töpöillä. Kai niihin tottuu... 

The next day 
Kuten lupasin, palasin vielä kertomaan miten noiden glitteriöverien poisto sujui. Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa joten tässä kuvat:
 Ensin liottelin kynsiä ja yksi kerrallaan tökin vähän appelsiinipuutikulla. Liottelin lisää, ja jatkoin rapsuttelua. Hienostihan ne lopulta lähti, vieden pohjalakat mukanaan joten älä missään nimessä käytä Peel-off lakkaa ilman tavallista aluslakkaa. Parikaan kerrosta ei varmasti ole pahitteeksi. Jos tiedossa on paljon glitteriä lakkauksiin, niin peel-off aluslakka on aivan ehdoton. Tykkäsin. 

4 kommenttia :

 1. ooh glitteriäää ♥ Laitoitko peel offiin puolet ja puolet vai millaisella sekoitussuhteella? Oon itsekkin suunnitellut sellaisen tekemistä mutta en ole ollut ihan varma kuinka paljon pitää laittaa vettä ja erikeepperiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on vaikea suhde, enemmän liimaa kyllä kun vettä. Aloitin puolet ja puolet ja lisäilin liimaa, lopussa hämärän peittoon jäi niiden suhteet ku kaadoin pois välillä osan ja lisäsin liimaa.

   Poista
 2. Onpas kiva idea tehdä ite tuo Peel off-lakka. Kerrohan tänne kuinka toimi!

  Ja kyllä nysäkynsiin tottuu, ite alan hiljaksiin hyväksymään omat töpöni. Alkuun kyllä kiukutti joka kerta kun kynsiä katsoi. :D

  Ja vikaksi, iiiiihanaa glitteriääää! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu olin aatellut tota peel offia koittaa ja nyt kun aiheena glitteriöverikynnet ni oli pakko vääntää se valmiiksi. Jatkan tähän samaan käyttökokemukset kun poistan tänään glitterit et miten menee.

   Mun on vaikea toimia lyhyillä kynsillä, tuntuu et oon ihan kädetön eikä mitään osaa tehdä kun on tottunut pitkiin. Tää on aina yhtä vaikeaa jos syystä tai toisesta joutuu leikkaamaan.

   Poista