tiistai 23. heinäkuuta 2013

Ostoksia ja lakkauksia


Pitkä ostopostaus, kaikki eivät missään nimessä ole tulleet kerralla vaan tässä on viime viikolta alkaen ostoksia. Aloitetaan ensimmäisestä ja tärkeimmästä, myös odotetuimmasta Head2Toe Beautyn paketista. Teimme Hämeenlinnalaisten kanssa kimppatilauksen hedarille ja hoidin tilaamisen. Pakettia odotettiin ja seurattiin yhdessä missä aarteemme matkustaa. Seitsemäntenä päivänä ovikello soi ja kiukkuisena menin tukka pystyssä aamutakki päällä avaamaan kuka kehtaa kymmeneltä tulla häiritsemään, se oli postipate ja hedarin paketti! En odottanut että se kotiin asti kannetaan mutta hyvä näin. Kurkataan sitten pakettiin.
Mitä paketista paljastuu...?

Seche Vite ja Seche Restore professional Kit

inm Out The Door pikakuivattava 118ml ja 15ml

China Glaze Matte Magic Top Coat, Inner Beauty, Pink-ie Promise, Fairy Dust ja Liquid LeatherSiis aina myös kissat saa jotain ylläreitä, ainakin pahvilaatikon!
Ja sitten kirppisostoja Kynsikoristekirpparilta, (tosin nämä lakat eivät ehtineet sinne asti edes myyntiin) ja jälleen kimppatilaus Hämeenlinnan neitojen kanssa kosmetik4lessiltä. Laitan kuvat yhdessä.
Kleancolor Chunky Holo Fuchsia, Perfect holographic H8 ja China Glaze Pure Elegance

Essence Protecting Base Coat, Glowing in the dark topper, peel off base coat ja magneettikynä


Esittelen tähän väliin parit lakkaukset, tein kaverille uusilla China Glazen lakoillani ja samettipulveriakin pääsin ekaa kertaa testaamaan. Sain periaatteessa palkaksi ostaa itselleni essien Blancin suomisudilla. Sitä ei ole esittelyssä koska ulkonäkö pullossa ei eroa yhtään aiemmassa ostopostauksessa saman lakan ulkomaanversiosta. Serkulleni sitten lakkasin kynnet Wanaja Festivaaleille, neonpinkki viper raita pääsi sinnekkin.

China Glaze Pink-ie Promise ja Liquid Leather, nimettömissä samettipulveria


China Glaze Liquid Leather, Pink Voltage (neon) ja päällilakkana Coral Las Vegas 500.


Ja sitten vähän lisää ostoksia. Olin kuullut Helsingin Kampissa avatussa uudessa liikkeessä olevan järkyttävän avajaistarjouksen, kaikki lakat vitosella kolme. Liikehän on siis nimeltään Beauty Brands Co. Koska itselläni ei mahdollisuutta kulkea pääkaupunkiseudulla tarjousten perässä, etsi Kynsikoristelut ryhmästä diileriä. Milja Rakkauspapaija ja Syvänmerenkala blogista lupautui tehtävään ja lähetti minulle sitten lakat. Vielä kerran tuhannet kiitokset Miljalle! <3
Golden Rose Jolly Jewels 104, 109 ja 118


Ja sitten viimeisin minun hoitamani kimppatilaus jälleen kosmetik4lessiltä. Ja siis todellakin näitä tilauksia kannattaa tehdä usein ja eri porukalla koska toimituskulut ovat todella pienet, kiinteä 6,90€ jaettuna tilaajien kesken. Sillä hinnalla ei hirvitä osallistua ottamalla vaikka vain pari lakkaa, jotka myös edelleen ovat tuolla puoli-ilmaisia. Joten, tässäpä jälleen kuvasatoa:

Kynsilakanpoistoaineet, coconut+papaija ja strawberry+passion fruit
essence 142 Grey-t to be here, twins 01 Edward & Bella, 02 Romeo & Julia, 03 Carrie & Mr. Big

Leimauslaatat 01 have Fun!

Leimauslaatat 02 Style it up!


Tällaista tälla kertaa, kyllähän tässä riittäisi tavaraa pitkäksi aikaa mutta silti tuntuu että lisää on saatava? Miksei voi olla tyytyväinen siihen mitä on? Tällaista on sitten tämä kynsikoristeluun hurahtaneen elämä...

10 kommenttia :

 1. Jättiläis-China Glaze! :D Ihana toi Perfectin holo, ihan täydellisen värinen. :3

  VastaaPoista
 2. Mulle näkyy kahdesti tuo kolmanneksi viimeinen kuva, jossa on paljon sun ihania lakkaostoksia :) Kerroppa sitten noista tuoksuvista kynsilakanpoistoaineista, olivatko minkälaisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, virheet korjattu, siis multa se katosi yhtäkkiä tuolla postausta kirjoittaessa ja lisäsin uudelleen. Sitten julkaistessa se näköjään ilmestyi takaisin. :) Ja muitakin virheitä siellä oli, oon tosiaan tehny tätä postausta kaksi päivää ettei mikään ihme jos on ajatuskatkoja ja muita päässy livahtaan sekaan. Ja siis lakanpoistoaineista tulee testiosa 2 kun saan viel pari muuta sihen rinnalle testiin. :)

   Poista
 3. :D mäkään en ikinä osaa hillitä shoppailuhimoa vaan lisääon saatava :D kivoja ostoksia. Paljon toi iso inm oli? :)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Huono puoli on kun lakkoja tulee paljon kerralla ja mieli tekis kaikkia päästä heti koittamaan... :) En kumminkaan raaski kynsikiekoille kaikkia laittaa.

   Poista